OVER MIJ

Mijn naam is Hugo de Ruiter, 41 jaar, getrouwd en heb 2 prachtige kinderen.

In 2000 ben ik wijn gaan waarderen en sindsdien heb ik verschillende wijncursussen gevolgd. Samen met een kok hebben we toen wijn-spijs proeverijen gegeven voor vrienden en kennissen.
Op vakantie in verschillende landen veel wijngaarden bezocht, waarbij de droom van een eigen wijngaard werd ontwikkeld. Ook in eigen land kennis gemaakt met verschillende wijngaarden waardoor de droom dichterbij kwam. 

Koffie
Naast mijn passie voor wijn heb ik ook een passie voor koffie, daar heb ik in 2008 dan ook mijn werk van gemaakt. Naast de wijngaard ben ik daar dan ook regelmatig te vinden.

Brandevoort
Sinds 2009 woon ik in Helmond Brandevoort en ben met de gemeente in gesprek gegaan of zij in Brandevoort een stuk grond beschikbaar hadden om dit project te kunnen realiseren. Hier werd met erg veel enthousiasme op gereageerd en sindsdien ben ik bezig om dit uit te rollen. Want is de grond dan wel geschikt? Hier is dan ook een bodemonderzoek naar gedaan en het is zeker geschikt!

Crowdfunding
Mijn visie is om hier een wijngaard van de wijk van te maken en dat we met elkaar deze wijngaard tot een succes kunnen brengen. Hoe gaaf is het dan ook om met een groep te snoeien, te oogsten en daarna met een wijntje genieten van ons resultaat?

Wil je mee doen aan dit project?

Hugo Wijngaard

Contact
Wijngaard Brandevoort

Hugo de Ruiter
Biesveldje 7
5706KT Helmond

Website: www.wijngaardbrandevoort.nl
E-mail: info@wijngaardbrandevoort.nl
Telefoon: +31647063436
KVK: 74744828